Upplev Sveriges Första Ekologiska Campingplats i Skummeslöv

Välkommen till Skummeslövs Ekocamping, Sveriges första ekologiska campingplats, vackert belägen i Halland på den svenska västkusten. Vi är stolta över att kunna erbjuda en miljövänlig campingupplevelse, utrustad med modern teknik som solfångare för att minska vårt koldioxidavtryck.

Vår campingplats är idealiskt placerad nära en 12 km lång barnvänlig badstrand och en 12-håls golfbana, vilket ger dig den perfekta blandningen av avkoppling och olika fritidsaktiviteter. Inom bekvämt gångavstånd hittar du en pizzeria och en minigolfbana, perfekt för familjevänlig underhållning.

Vi erbjuder ett brett utbud av boendealternativ, från natursköna tältplatser vid vattnet till bekväma stugor och villavagnar, alla utrustade med de bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse.

Upptäck den vackra omgivningen längs våra cykelleder till Båstad och Laholm, och ta del av den underbara naturen. Vi ligger endast cirka 45 km från Helsingborg, vilket gör oss till en perfekt utgångspunkt för utflykter i regionen.

Vår campingplats har uppmärksammats och belönats av Laholms kommun för våra insatser inom natur- och miljöskydd, ett bevis på vårt engagemang för en hållbar framtid.

Vi har öppet säsongsvis, med högsäsong från mitten av juni till mitten av augusti, och vi ser fram emot att välkomna dig till Skummeslövs Ekocamping för en minnesvärd semester. Varmt välkommen!

Boka ditt boende online!


För tillfället går det inte att boka online, ny tjänst är under uppbyggnad!

Kontakta oss!

Kontakt